onsdag 6. januar 2010

Plantegninga

Et lite utdrag fra Mesterhus si heimeside.. Dette love veldig bra! Ej håpe berre at resultatet blir strååååålende!:D
Arkitektonisk er Mesterhus Kersti inspirert av ulike tidsepoker og geografi ske steder, men har likevel et eget særpreg. Det er et stort hus som utstråler solid håndverk. Mesterhus Kersti er et stort hus som utstråler tradisjon og solid håndverk. Dette er et Mesterhus i ordets beste forstand. Med sitt rolige, avbalanserte utseende og fine detaljer, vitner dette om god smak. Se bare på den veldimensjonerte arken, som skjermer altanen og terassen. Mesterhus Kersti har et stort kjøkken med rikelig plass til flere aktiviteter, for eksempel lekselesing. Fra forstuen går du rett ut på terrassen, og stuen er atskilt fra spisestuen med en glassdør, noe som gir mer lys. Hallen kan også benyttes til for eksempel et lite bibliotek. I andre etasje er det en loftsstue med utgang til altanen, stort bad og tre romslige soverom. I kjelleren finner du vaskerom, boder og flere store rom for individuell innredning. Her er det plass til både kjellerstue og badstue.
Bruksareal u.etg: 101 m²
Bruksareal 1.etg: 107 m²
Bruksareal 2.etg: 79 m²
Bruksareal totalt: 290 m²
Ej trur iallefall at oss skal få god plass å boltre oss på.. I tillegg til dette so kjøme også garasja.
Ej tenkte ej skulle få lagt inn hustegningane som oss he fått på mail, men det va et program på dataen som ikkje ville sammarbeide so da gjor ej det på den lette måte. Ta bilde av dataskjermen---> grunnen til dårlig kvalitet på bilda:D


Her e dei orginale plantegningane. Men oss he selfølgelig gjort nåkken endringa..


I kjelleren he oss utvida vaskerommet betraktelig, men då he oss også fått inn et ekstra bad i kjelleren. Kjekt å ha når oss en gang i framtida fær bruk for soveromma der. Ellers so he oss fjærna en vegg og et par dører. Og so he oss fått tegna inn et teknisk rom. Kjekt å gjøyme vekk alle duppedittane til min kjære samboer <3

Hovedetasjen e nok den etasja vi he gjort mest endringa. Iallefall dei store endringane. Oss he fjærna veggane mellom Kjøkken, stue & spisestue so oss sitte igjen med et stort allrom. So he vi tv stue for sej sjølv. Det kan ver veldig praktisk. Oss he også flytta inngangen so oss fær den på oppsida av huset. Vindfanget vart då fjærna so vi he berre en stor gang & da fekk oss plass til et større bad. Oss he også fjærna en del dører. Fått andre vindu og diverse.


Her he oss ikkje gjort stort egentlig, det einaste oss he gjort e å flytte døra på badet litt og hatt inn et takvindu på badet.
Blir ikkje dette bra da????
Gleda mej gleda mej gleda mej..

Ingen kommentarer:

Kjekt at du tok dej en titt. Velkommen tilbake