onsdag 6. januar 2010

Godt nytt år !!

Da he oss begynt på et nytt år stappfullt av nye muligheta! forhåpentlig so blir det et av mine beste år! Det he iallefall begynt uten poff & smell! Nesten.. Utenom en tur innom haukeland sjukehus so he det vør grett! (trenge ikkje utdjupe det nåkke meir enn det )


Ej tru iallefall at 2010 blir kjempe kjempe spennende! Huset skal (forhåpentligvis) stå ferdig i sommer en gang, ej skal bli tante igjen for 3 gang til ei lita prinsesse, ei av mine beste venninne skal bli mamma for første gang, to andre av dei beste skal gifte sej.. phu.. ej blir nesten litt ør! Dette e et lovende år! Ej regna med at det blir fleire gode overraskelsa i løpet av året.


Kom på at ej faktisk ikkje hadde blogga på ei stond no, men det he sej sånn da at det faktisk he vør jul.. tru det eller ei :P Men det vil då sei at det he ikkje skjedd so innmari masse inn på tomta egentlig. Pluss at ej he vør på jobb i nåkken uke.. so da hekje ej hatt so masse å blogge om.


Men det he blitt gjort litt sida 4 desember da :D

Oss he fått opp forskalinga og reve den igjen. Muren på enden av tomta e ferdig. Oss hadde litt problem underveis, men med en dyktig samboer so løyse det meste sej! Ej e rett & slett imponert!
Som dåkke ser so he det blitt støypt trappesjakt ned til vaskerommet, vortepappen e fiks og isoleringa e fiks ferdig! :DBunnledning og diverse anna rør e i boks.


Og no he FMB fått forskalt og støpt en støttemur inn i kjelleren og grusa både inne i huset og rundt huset. Og oss he fått fylt inntil murane. Det e ikkje helt ferdig enda, for det he egentlig stoppa opp pga av vinteren som kom når oss va på jobb.. Snøv og mange minusgrader va ikkje helt ønskelig egentlig, men veret e ikkje en ting oss kan styre uheldigvis.. Det vart en brå stopp i grunnarbeidet, og det blir tatt igjen når temperaturane begynde å stige. Planen vår va at oss skulle begynne med garasja og sette opp en mur til, men når ikkje grunnarbeidet he blitt klart so må oss nesten berre utsette det. Oss kjøme sterkare tilbake :P


På mandag so skal snikkarane begynne å sette opp huset! Tjoho! DET gleda ej mej iallefall masse til !

Og mens dei starta med det arbeidet so teke ej & min kjære oss en tur til London <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei dere to. Far og svigers er inne for å se på fremgangen.Er ikke så mye som har skjedd siden jeg var inne sist, men det har selvfølgelig sine grunner. Blir vel litt mere svong på det når snøen for svinner, og det blir varmere i været. Ha ei fin helg, og husk att jeg er glad i dere.

Ida sa...

Hei hei!
Regner med at det er du Pappa? Det e litt viktig å få med sej:D
Nei det e ikkje so innmari masse som he skjedd i det siste, men været kan oss desverre ikkje styre! Det blir nok no når det he blitt litt varmare. So kan no ej meddele at bjelkelaget på grunnmurane he komt på !
Glad i dej også papsen!

Kjekt at du tok dej en titt. Velkommen tilbake